Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bessy Marshall´s Red Stars

 

BESSY

 

CHOVNÁ FENA

narozena: 8.4.2016

matka: Happy-end Slade Czech

otec: Goewin Arate-Alesaf (pracovní šampion)

barva: červená s bílými znaky

výška: 39cm

váha: 15 kg

zdraví: L2-HGA / HC gen. clear

profil DNA

Spondylóza: (0) negativní
Luxace čéšky (patelly): 0/0
DKK: A/A
DLK: 0/0
OCD (ramenní klouby): clear/clear
Doppler: normální nález

Všechna zdravotní vyšetření jsou oficiální a máme je potvrzené v PP (Vetcentrum, Praha-Stodůlky, MVDr. Lukáš Duchek) 

Bessynka je maminkou vrhu D

img_9913_1.jpg

img_8858.jpg

img_9009.jpg

img_9002.jpg

Bessynkaheartje z našich holčiček nejvnímavější, nejchytřejší a nejvíc učenlivá. Je na ní hodně vidět, jak se krev rodičů namíchala, některé věci má po mamince, jiné po tatínkovi.

Po tatínkovi, našem Gassovi, zdědila chytřejší hlavuwink, delší čumáček, červenější srst, mandlové oči a rošťáckou povahu a taky schopnost vyskočit do výšky (bez rozběhu, prostě z místa) kamkoli - na klín, do náruče nebo klidně na jídelní stůllaughA po procházce jsou s tatínkem vždycky nejšpinavější pejskové - jakákoli louže a bláto je nenechá chladnýmiwink(To Happy a Lucy se loužím a blátu vyhýbají obloukem)

Po mamince má postavu, hodně tmavé oči a je velmi citlivá. Ale jinak je to milá potvůrka. Ráda se mazlí a to pořád, stejně jako mamča, ale její projevy lásky občas bolí, to má po tatínkovismileyDělá prostě všechno naplno. Jak se někdo z naší smečky začne s někým mazlit, hned přiletí taky, všechny odstrčí a už rozdává pusinky a nebo žužlá uši a hned chce pochovat (aby náhodou nedostala a nerozdala méně pusinek a pomazlení než ostatní členové naší smečkylaugh).  Říkáme jí "Děs Běs", není tak něžňoučká jako Happynka, ona je prostě "Hrom do police"laugh, je to prostě rošťanda.

Její specialitou a projevem lásky je žužlání zápěstí. Říkáme tomu, že bere tlamičkou míru na nárameksmiley

Po obou rodičích zdědila lásku k míčkům a k běhání. Ale co má možná raději než míček je běhání za střapečkem. Coursing jsme ještě nezkoušeli, ale za střapečkem s udičkou lítá jako ďas. To přímo zbožňuje.

Jinak ohňostroj i bouřky jí nechávají úplně chladnou, klidně při rámusu spí. Vodu má ráda, koupání v přírodě zbožňuje, klidně skočí šipku do vody a moc ráda a dobře plave, v tom je z našich holčiček nejšikovnějšíyes

Všechny fotky naší Bessynky si můžete prohlédnout zde http://staffbul.rajce.idnes.cz/Bessy_Bessy_Marshall_s_Red_Stars_-_born_8.4.2016_-1.cast/

aaaa.jpg

cc.jpg

020_1.jpg

img_8960.jpg

oy7a7976.jpg

249.jpg

036_1.jpg

027.jpg

139.jpg

173.jpg

086.jpg