Jdi na obsah Jdi na menu
 


Happy-end Slade Czech

 

HAPPY 

Vzhledem k tomu, že měla Happynkaheartjiž 4 vrhy a také vzhledem k jejímu věku, jsme ji nechali 15.10.2021 vykastrovat. Bude si tedy už jen užívat život bez mateřských povinností a hormonálních výkyvů a dělat nám a své dceři Eměwinktu nejúžasnější společnici.

 

narozena: 12.7.2013
matka: Magicpower´s Filomenne Noyap (import Finsko)
otec: Dazmarnic Check Mate (import UK)
barva: červená (dříve označována jako zlatá) s bílými znaky
výška: 38 cm
váha: 14 kg 
zdraví: L2-HGA / HC gen. clear
profil DNA
Spondylóza: (0) negativní
Luxace čéšky (patelly): 0/0
DKK: A/A
DLK: 0/0
OCD (ramenní klouby): clear/clear
Doppler: normální nález
Všechna zdravotní vyšetření jsou oficiální a máme je potvrzené v PP (Vetcentrum, Praha-Stodůlky, MVDr. Lukáš Duchek) 
 
 
rodokmen: po zadání celého jména feny je k nahlédnutí zde  http://www.sbtpedigree.com/
 
Happynka je maminkou vrhů A, B, C, E

019.jpg

151.jpg

Happynka má z našich pejsků úplně nejúžasnější povahu. Je velmi poslušná, citlivá a hodně mazlivá. Miluje všechny pejsky a zvířata, je úplně bezkonfliktní povahy. Ještě před svým prvním hárání si ráda hrála se všemi cizími pejsky, po hárání se zklidnila a hraje si už jen s naší smečkou a nebo s těmi, které má v oblibě. Už to není taková divoká rošťanda, už je z ní slečna, která se (občas) i tak chováS cizími lidmi se mazlí, jen pokud oni sami chtějí (Na rozdíl od naší Lucy, která je vtíravá a neodbytná). S námi by se ale mazlila nejraději pořád. Dělá čest svému jménu - je prostě pořád happy. Je to takové naše optimistické sluníčko, které nadevše miluje nejen nás, Lucy a Gasse, ale taky svou nejoblíbenější hračku - MÍČEK. Ten by aportovala až do roztrhání těla. Jinak bouřek ani petard se nebojí. Silvestrovké ohňostroje jí jsou úplně ukradené, klidně při tom spílaugh Do vody chodí jen po bříško, plavat zatím zkoušet nechce. Zkoušeli jsme jí dát plovací vestu, ale to stojí na břehu a ani se nechne. S vestou nevleze do vody ani po kotníkywinkTak uvidíme, třeba časem začne plavat sama....

Všechny fotky Happynky si můžete prohlédnout na http://staffbul.rajce.idnes.cz/Happy_Happy-end_Slade_Czech_-_born_12.7.2013_-1.cast/ a na http://staffbul.rajce.idnes.cz/Happy_Happy-end_Slade_Czech_-_born_12.7.2013_-2.cast/ 

120--aaa.jpg 

 
Naše pejsky krmíme krmivem:
 
- Barfem (tzn., že krmíme syrovým masem, kostmi, vnitřnostmi, nepranými hovězími držkami, ovocem, zeleninou, tvarohem, jogurtem a tak)
 
- WOLFSBLUT (příchuť kozí a koňské maso) - granule používáme jako odměnky a nebo když jsme na cestách
 
Dáváme jim i doplňkovou kloubní výživu –  střídáme Geloren, Alavis nebo Apto-flex (hydrolizovaný kolagen, MSM, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kyselina hyaluronová, vitamin E) nebo samotný hydrolyzovaný kolagen, ke krmení přidáváme lososový olejPangamin nebo Pivovarské kvasnice a mořskou řasu Kelpu.
 
 

141.jpg

 281aaa.jpg

img_3750.jpg

img_1441.jpg

img_0513.jpg

img_0424.jpg

img_0840.jpg

531879_10201210714464340_2045508275_n.jpg

bd3_ujbtsnd60lcujdap3bbywfgdut9m3pw0isjggrndn22ohcjo0nvuxtbn-uk8wgz1sew.jpg